LUXURY LINE DAKKAPELLEN

Wij krijgen met enige regelmaat de vraag van onze klanten om een extra luxe kunststof dakkapel te fabriceren. Na maanden van overleg en ontwikkeling is ons dat gelukt. Onze nieuwe kunststof dakkapel is gedoopt als Luxury Line, deze naam zegt eigenlijk al voldoende! Onze Luxury Line Dakkapellen worden in een kleine dakkapellen fabriek in onze eigen regio gefabriceerd.

Het fabricage proces wordt begeleid door de timmerman die ook in een later stadium de dakkapel bij u komt monteren. Met zijn timmermansoog beoordeeld hij constant de kwaliteit en stuurt dit gedurende het productieproces ook bij wanneer nodig. Hierin gebruikt hij de beste oplossingen en materialen die u als klant ook mag verwachten.

Wij durven dan ook 15 jaar garantie op lekkage en de constructie af te geven op onze Luxury Line dakkapellen. Dit om te onderstrepen dat het om een kwaliteitsproduct van Pronk Dakkapellen gaat.

Door deze extra aandacht en begeleiding hebben onze Luxury Line dakkapellen een iets hogere investering dan onze standaard Economy Line Dakkapellen. Ook de kleinere aantallen hebben qua inkoop van de materialen hun invloed op onze verkoopprijs.

Vanaf € 7590,- incl. btw. zijn onze Luxury Line dakkapellen "casco" gemonteerd leverbaar. Als extra optie kunnen deze dakkapellen tegen een bescheiden meerprijs worden afgetimmerd met gips- of stucplaat en worden dan eventueel voorzien van een vensterbank. De vensterbanken zijn leverbaar in de kleuren wit Ral 9010 of crème-wit Ral 9001 en kunnen tot ca. 400 mm breed worden gemonteerd.

De genoemde "casco" verkoopprijs is op basis van de afmeting: 3000 x 1500 mm en een dak schuinte van 45 graden, inclusief 2 draaikiepramen. Andere maatvoeringen, dakschuintes en raamindelingen zijn op aanvraag.


Omschrijving dakkapel:

De Luxury Line dakkapellen zijn standaard goed geïsoleerd ( zijwangen Rc 4.7 en dak Rc 6.3 ) en zijn standaard voorzien van verdiepte kunststof kozijnen in de kleuren Ral 9010 wit en Ral 9001 crème-wit. Wij gebruiken hiervoor standaard het sterke Duitse merk Veka / Rehau. Houtlook op de buitenzijde van de kozijnen is natuurlijk bespreekbaar en leverbaar in diverse standaard kleuren.

De buitenzijde van deze dakkapellen is standaard voorzien van kunststof met een houtlook (Keralit / Milin) en leverbaar in diverse standaard kleuren. Onze standaard dakbedekking is EPDM (rubber soort), dat heeft een zeer lange levensduur en is 100% te recyclen. Voor de Luxury Line dakkapel is gekozen voor een loodvervanger op EPDM basis, deze is voorzien van een extra bewapening en is 100% te recyclen. Dit loodvervanger bevindt zicht aan de onderzijde van de dakkapel.

Aan beide zijkanten worden er verholen (verscholen) goten gemonteerd, zodat de dakpannen netjes tegen de zijwangen van de dakkapel aansluiten. Deze verholen goten worden op een speciale manier gemaakt, waardoor ook daar een 15 jaar garantie op lekkage kan worden gegarandeerd.

De maatvoeringen zijn vrij bespreekbaar, de mogelijkheden hierin zijn vrijwel onbeperkt. Levertijden zijn op aanvraag en sterk afhankelijk van het seizoen.

Vergunning

Dakkapellen kunnen in bijna alle maatvoeringen worden gefabriceerd. Voor het bouwen van dakkapellen zijn we in Nederland gebonden aan een aantal richtlijnen. De regelgeving betreffende landelijke richtlijnen zijn op het internet te vinden. Elke gemeente heeft daarentegen ook zijn eigen richtlijnen inzake het bouwen van een dakkapel. Vraag dit na bij uw gemeente.

Onze andere Dakkapellen

Dakkapel - Economy Line

Economy Line

  • Vanaf € 6150,-
  • 2400 x 1500mm
  • Volkern of Keralit
  • Goede isolatie
  • Prefab
Dakkapel - Special Line

Special Line

  • Vanaf € 11.350,-
  • Voorbeeld: 3000 x 1500 mm / 45 graden
  • Maatvoering en materialen naar specifieke wensen van klant
  • Prefab montage